POBESNEO ZBOG UDARA NA ZVEZDU- Savić: Znam ko je ubio Kenedija!

Autor:

Sport

14.10.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koju je preneo ugledni "L'Ekip" da je neko od visokih funkionera Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na debakl crveno-belih protiv PSŽ-a, baš je naljutila legendarnog Duleta Savića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Nekada sjajni as bio je više nego ljut zbog tvrdnji koje stižu iz Francuske.

-  Ako se neko igrao sa istorijom ovog kluba neka plati. Ali, kada sam pročitao ovo samo sam se slatko nasmejao, baš kao i svi navijači. Da neko uplati pet miliona? Može ako je neko tek izašao iz ludnice ili je veoma glup. U Zvezdi nema takvih idiota. Nije ovo neki mali klub i nije ovo neka mala utakmica. Ovo je šampion Evrope, tim koji igra Ligu šampiona. Ovo je ogromna laž koju je ispričao neko ko ne voli Zvezdu i ko je ljubomoran na njene rezultate. Sa Vujadinom nisam pričao o ovome - reko je Savić za "Alo".

On je onda rešio da bude i ironičan.

- Za sve su krivi Srbiji, makar bili na drugoj planeti… Ne razumem ideju te glupave priče… Ako im je potrebno, evo, imam dojavu, siguricu, da su Srbi ubili Kenedija - zaključio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading