ZBOG ĐUKIĆA: Valijente hteo da ode iz Partizana

Autor:

Sport

14.10.2018

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Valijente jedan je od važnijih igrača u timu Partizana. Ipak, posle smene trenera Miroslava Đukića, Španac je hteo da ode iz Humske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Raspitivao sam se o klubu i zemlji pre nego što sam došao. Siguran sam da sam prvi Španac koji je zaigrao za Partizan, verovatno i u ligi. Generalno gledano, do pre neku godinu maltene je bilo nemoguće videti Španca u inostranstvu. Španski fudbal ima veliki ugled i otvara mnoga vrata. Sviđa mi se što igram u inostranstvu - rekao je Valijente za medije iz svoje domovine.

On je govorio i o bivšem treneru Miroslavu Đukiću.

- On je bio ključ cele priče. Zvao me je, raspitivao se kakva je situacija. Nakon nekoliko poziva uspeo je da me ubedi. Naravno, bilo je tu još nekoliko razloga.

Španac je posle smene trenera hteo da ode iz Partizana.

- Postojao je jedan trenutak u kojem mi je to palo na pamet. Prosto, izgledalo je kao da mi se ceo plan ruši. Znate kako to već ide... Na kraju ipak morate da budete profesionalci. Imam odličan status kod novog trenera - zaključio je Valijente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading