ITALIJANI PIŠU: Sergej pozvan na saslušanje!

Autor:

Sport

15.10.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih mladih fudbalera Evrope, naš Sergej Milinković Savić našao se u nezgodnoj situaciji. Naime, jedan od njegovih agenata Uroš Janković uhapšen je u akciji belgijskih organa reda zbog malverzacija oko transfera igrača.

Sergej Milinković Savić

Afera "Čiste ruke" kako su je nazvali u Belgiji uzburkala je Evropu. Dosta okrivljenih je privedeno, zapljenjeni su skupoceni satovi, nakit, a takođe i luksuzni apartmani. Rimski dnevni list "Mesađero" prenosi da je naš vezista već dobio poziv na saslušanje pa treba očekivati da narednih dana da izjavu nadležnima.

Takođe će biti prostudirani i poslovi oko Vanje Milinković Savića i Adama Marušića, koji su u poslednje dve godine stigli u Italiju, odnosno Torino i Lacio. Svima njima jedan od agenata je Uroš Janković, za koga se sumnja da je „obrnuo“ određenu sumu novca. On je i jedan od bliskih saradnika Mateje Kežmana.

Podsetimo, Janković je uhapšen u Beogradu, a navodno on je čak priznao policiji da je uzeo deo novca od transfera neimenovanih igrača. Ipak, nikakvi detalji nisu otkriveni i treba s rezervom uzeti informaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading