Bard o nameštanju: NOSI SE U BOŽIJU MATER, IZVADIĆU PIŠTOLJ POKOSIĆU VAS SVE!

Autor:

Sport

15.10.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Živadinović, bivši selektor Jugoslavije, pričao je za televiziju Prva o skandalu koji potresa Evropu, a u koju je uključena Crvena zvezda.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

Prethodnih dana mogli ste da čitate kako je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na ubedljiv poraz srpskog šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Francuski L'Ekip preneo je ovu vest i ona se munjevitom brzinom proširila svuda po Evropi.

Zvezda i PSŽ demantovali su bilo kakvu umešanost, a Živadinović gostujući u jutarnjem programu TV Prva rekao je da su to sve izmišljotine. 


- To je izmišljeno, ove ja**re što se predstavljaju kao menadžeri... Oni su svi u tim zemljama što može da se ostvari transfera za Srbina i imaju ljude iznad sebe - kaže Živadinović i dodaje: 

 

- Ako si u "kartelu" imaćeš određene privilegije. Konkretno, fudbaler i trener će dobiti nove transfere, ako nisu u kartelu sa njima, nema od transfera ništa. Bićeš žigosan i okletevan na najgori mogući način". 


Gost u programu bio je i Darko Tešović, šef struke Radničkog iz Kragujevca. 

- Strahovito je nerealno, ko se bavi ovom sportom, da poveruje u priču da ima neko ko će da uloži pet miliona evra, da bi dobio 20 - kaže Tešović. 

Takođe, Živadinović je rekao šta bi on uradio kada bi mu došli u svlačionicu i rekli da mora da namesti utakmicu: 

- Ja kažem neću i – "nosi se, bre, sad ću da izvadim pištolj i pokosiću vas sve". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading