Juventus krade Srbina Murinju!

Autor:

Sport

16.10.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana sve su jače glasine da je trener Mančeste junajteda Žoze Murinjo na utakmicu između Crne Gore i Srbije došao kako bi pratio Nikolu Milenkovića. Tako nešto odmah je upalilo alarm u torinskom Juventusu koji ima nameru da Portugalcu preotme popularnog Blekija.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković

Rimski dnevni sportski list "Korijere delo Sport" javlja u svom štampanom izdanju da je novi generalni direktor Juventusa Fabio Paratići spreman da okrene svog velikog prijatelja Pantalea Korvina i započne priču oko transfera. Mada je realnije da se to dogodi narednog leta, u Juventusu ne bi imali ništa protiv, samo dok sa Blekijem potpišu neku vrstu predugovora. Pomenuti dnevnik napominje da je Juventusov plan da se na zimu i leto pojačaju sa dva vrlo talentovana defanzivca, a ime koje se uz Milenkovića najviše pominje je Joakim Andersen. Visoki reprezentativac Danske i novo otkrovenje Sampdorije igra zasad jako dobro i nije čudo što je Stara dama bacila oko i na njega. 

Ipak, ako je Junajted zaista spreman da plati 60.000.000 evra, postavlja se logično pitanje - može li Juventusova ponuda od maksimalno 35.000.000 evra (plus eventualno bonusi) da nadmaši Junajtedovu i na koji način? 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading