VULETIĆEV OGDOVOR ZVEZDI!

Autor:

Sport

16.10.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladmir Vuletić odgovorio je na izjavu Dragana Džajića povodom otrkivanja identiteta čoveka (doušnika) koji je hteo da nanese štetu Crvenoj zvezdi, navodno je čelnik Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Saopštenje potpredsednika crno-belih prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Partizan poslednjih dana, sticajem nevoljnih okolnosti, prati novonastalu situaciju u vezi sa jednom odigranom utakmicom u ovogodišnjem izdanju UEFA Lige šampiona.


​Dok se, međutim, svetski i evropski mediji bave pitanjem odgovornosti za čin koji podriva temelje na kojima počiva UEFA i njeno elitno takmičenje, mediji se u Srbiji bave potpuno iracionalnim pitanjima na koji način je ovaj francuski list došao do svojih saznanja.


​U situaciji u kojoj je potvrđeno da je službeno reagovalo francusko tužilaštvo, da se u istragu uključio i Interpol i stupio u kontakt sa našim policijskim i pravosudnim organima, neki od medija (a u tome prednjači Dnevni list Kurir) potpuno neutemeljeno, bez ikakvih dokaza, senzacionalistički i neprofesionalno ističu "saznanja" o tome da je nekakav "doušnik" iz Srbije i to baš neki čelnik FK Partizan koji "je u sukobu sa rukovodstvom FK Crvena zvezda".

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

​Paradoksalno deluje da je, prema tim i takvim medijima, irelevantno pitanje odgovornosti za učinjeni težak delikt a ključno pitanje ko je snabdeo informacijama francuski medij koji ukazuje na težinu i obim prekršaja. Analogno takvoj licemernoj logici, takvi mediji bi pre i radije razmatrali koji komšija je, npr, prijavio policiji porodično nasilje u susednom stanu, nego li kako kazniti nasilnika i sprečiti da ponovi takvo delo.


​Fudbalski klub Partizan sa indignacijom odbacuje svaku povezanost bilo kog svog rukovodioca sa ovim opskurnim slučajem koji preti da naruši ugled i integritet celokupnog fudbala u Srbiji i želi da istakne svoje uverenje da oni koji su se, u ime Crvene zvezde oglasili u medijima, njen predsednik, Svetozar Mijailović i počasni predsednik, Dragan Džajić, nemaju dodirnih tačaka sa iznetim sumnjama.


​Međutim, poštujući presumpciju nevinosti i ne želeći da utičemo na međunarodnu istragu, ostavljamo predsedniku Crvene zvezde da utvrdi da li je i koji od njegovih saradnika involviran a nadležnim organima da daju odgovarajući epilog ovom slučaju - istakao je Vuletić u saopštenju.

Tenzije se ne smiruju, a verovatno će uskoro uslediti i odgovor Zvezde...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading