OTVORENO - Prijović: Nisam Koperfild, ne mogu da promenim sve za dva minuta

Autor:

Sport

16.10.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Prijović nema minutažu u dresu reprezentacije Srbije... Na četiri meča Lige nacija odigrao je samo 13 minuta. Sjajni napadač rešio je da otvori dušu.

RepublikaFoto: Starsport

- Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari. Ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta na terenu. Kada bih dobio više minuta na terenu, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat. Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu - rekao je Prijović za medije u Grčkoj.

On je zadovoljan što je igrač PAOK-a.

- Brojke kažu da sam doneo pravu odluku kada sam došao ovde. Gladan sam golova i u svakoj utakmici želim da pobedim sa 5:0 i da postignem što više golova. Želim da nas se svi plaše i da im ne pada na pamet da traže bodove na Tumbi, već da gledaju kako da prime što manje golova - zaključio je Prijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading