SVE GLASNIJE PRIČE: Konte na klupi u Madridu

Autor:

Sport

18.10.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real navodno je započeo pregovore sa italijanskim stručnjakom Antoniom Konte oko mogućnosti da preuzme klupu Madriđana, prenose brojni italijanski mediji, među kojima je i "Korijere delo Sport".

RepublikaFoto: printscreen
Antonio Konte

"Kraljevski klub" je proteklog leta angažovao Hulena Lopetegija, ali je on pod velikim pritiskom već nedeljama zbog niza loših rezultata. 

Real nije postigao nijedan gol na poslednje četiri takmičarske utakmice, što je dovelo do jednog remija i tri poraza. Madriđani su poraženi od Sevilje 3:0 u La Ligi, a zatim i od CSKA u Ligi šampiona i Alavesa u domaćem prvenstvu sa po 1:0.

Italijanski mediji prenose da su čelnici Reala u ponedeljak kontaktirali Kontea u želji da saznaju da li je slobodan. Međutim, italijanski stručnjak i dalje vodi borbu sa Čelsijem oko otkaza koji mu je uručen između dve sezone, pošto londonski klub ne želi da mu isplati deset miliona evra odštete. Spekuliše se da bi, ipak, mogao da bude nagovoren da se toga odrekne da bi se prihvatio klupe koju želi većina fudbalskih trenera.

Narednih nekoliko mečeva će svakako pružiti rasplet po pitanju Lopetegijeve budućnosti u Realu. "Kraljevski klub" se za vikend sastaje sa Levanteom u La Ligi, pre susreta sa Viktorijom Plzenj u Ligi šampiona i "El klasika" sa Barselonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading