Zlatan brani Murija: Kritikuju ga zbog njihovih karaktera

Autor:

Sport

18.10.2018

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od većeg dela javnosti koji žestoko kritikuje rad Žozea Murinja, Zlatan Ibrahimović je stao na stranu svog nekadašnjeg trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović i Žoze Murinjo

Mančester junajted je u seriji loših rezultata, i ima samo pet pobeda na poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima.

- Žoze radi dobar posao, dobri ste onoliko koliko i vaš tim. Ne postoji trener koji sa svojim timom može da čini čuda. Naravno, rezultati govore o njima. Rezultati nisu vrhunski, nekada vam ide dobro, nekada lošije, sve je to deo igre. Premijer Liga nije laka, a ako neko zna kako se pobeđuje, onda je to Žoze. Kao što je i on sam rekao, imao više titula u PL nego svi ostali treneri zajedno. Svi kritikuju Murinja, ali ne mislim da je to zbog rezultata, već zbog njegovog karaktera. I ja sebe vidim u sličnoj situaciji. Nas dvojica imamo samopouzdanje, verujemo u stvari, govorimo određene stvari, na naš način. Naravno, na nas se svaljuje krivica, kritikuju nas više nego što zaslužujuemo, ali kada je dobro i kada pobeđujemo, onda je i satisfakcija veća - istakao je igrač L.A. Galaksija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading