JOKANOVE MUKE: Srpski trener otkrio na čemu je radio sa ekipom tokom reprezentativne pauze!

Autor:

Sport

18.10.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Jokanović, trener Fulama na konferenciji za medije pred susret sa Kardifom u devetom kolu Premijer lige ispričao je na čemu je radio sa igračima tokom reprezentativne pauze.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Jokanović motivisan pred meč sa Kardifom!

Jokanović je zadovoljan radom, ali ne može da računa na sve igrače u subotnjem meču.

- Reprezentativna pauza je uvek produktivan period, u kome analiziramo i radim sa igračima koji su na trenigu. Znamo da moramo da se prilagodimo i da igramo bolji fudbal. Protiv Kardifa ne možemo da računamo na Džoa Brajana i Tomasa Karnija. Timoti Fosu Mensah je radio sa nama, on nije još uvek na sto posto spreman, a za Premijer ligu moraš da budeš jake glave- rekao je Jokanović.

Srpski trener smatra da njegova ekipa treba da uđe sa više motiva u naredni meč i da pokuša da spreči lake golove.

- Kardif će nam otežati. Uvek igraju fizički jako. Imamo plan i veoma je važno da prionemo i da verujemo u sebe. Naš cilj je da napredujemo, da igramo bolji fudbal. Uvek mislimo o načinima kako da napredujemo. Odbrambeno, moramo da prestanemo da primamo lake golove i da igramo sledeći meč sa željom da se izborimo da naša mreža miruje- završio je Jokanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading