OGLASIO SE: Bivši fudbaler Zvezde komentarisao pisanje Francuza i ODUŠEVIO "DELIJE"

Autor:

Sport

20.10.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen le Talek nije ostao nem na pisanje njegovih sunarodnika o navodnom nameštanju meča PSŽ-a i beogradskih crveno-belih. Ono što je poručio oduševilo je "zvezdaše".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Damijen Le Talek

On je uveren da se niko iz Zvezde nije bavio nečasnim radnjama pred ovaj meč i otvoreno je novinaru ''L'Ekipa'' poručio:

- Mislim da je ta priča lažna. Igrao sam u Zvezdi i nikada mi niko nije prišao i rekao: 'Primićemo pet komada - istakao je Le Talek i nastavio:

- Rukovodioci kluba nisu glupi, ne bi uništili klub zbog pet miliona evra. Pogledajte koliko novca su dobili od TV prava i ulaska u Ligu šampiona. Ne bi se opekli u Ligi šampiona, i to još na meču sa Pari Sen Žermenom - dodao je Francuz.

RepublikaFoto: instagram.com/damien.le.tallec/
Damijen Le Talek

Njemu cela ova priča deluje veoma čudno, a  prilog svojim tvrdnjama ističe i da su Zvezdini fudbaleri bili veoma razočarani posle meča.

- Verujte mi i ja bih bio u toku, znam sve što se dešava, razgovaram sa igračima svake nedelje. Nikada se ne zna, ne može se biti siguran 100 odsto, ali to bi me baš iznenadilo - izjavio je Le Talek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading