JA SAM ROS BARKLI I NE DOZVOLJAVAM VAM DA POBEDITE: Sarijev džoker sačuvao bod u Londonu!

Autor:

Sport

20.10.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija i Mančester junajteda podelili su bodove na "Stamford Bridžu" (2:2). Posle uzdbuljivog meča i preokreta u režiji Entonija Marsijala ekipa Žozea Murinja bila je na korak do velikog trijumfa, ali je Ros Barkli mislio suprotno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester junajted

Nije kraj, ovo je tek početak Murinjove sezone. Tako su mnogi komentarisali meč u Londonu gde je ovoga puta Junajted zaigrao kao šampionski tim, onakav kakvim ga navijači zamišljaju, ipak...

Pitao se i Čelsi, odnosno njihov možda i najbolji igrač ovog meseca Ros Barkli. Neverovatno je kakvu je transformaciju doživeo ovaj momak od kako se na mestu šefa stručnog štaba našao Maurisijo Sari. Odlično je počelo po "plavce". Dobru igru i inicijativu na terenu u 21. minutu su preko Antonija Rudigera krunisali golom i prednošću sa 1:0. Nije delovalo da gosti mogu do preokreta, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ros Barkli

Francuski reprezentativac Marsijal u 55. i 73. minutu pokazao je da ništa nije nemoguće. Velika tri boda bila su spakovana za put na "Old Traford", ali je ključ od kofera bio u rukama Rosa Barklija koji tako nešto nije dozvolio. U 96. minutu Sarijev "džoker" pogađa mrežu Davida de Hee i postavlja konačan rezultat utakmice.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading