PAKO, DOKLE VIŠE TAKO: Alkaser ne planira da se zaustavi, Kovač preživeo!

Autor:

Sport

20.10.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda nastavili su da jurišaju ka tituli šampiona Nemačke. "Milioneri" su bili bolji od Štutgarta na gostovanju sa ubedljivih 4:0. Trka može da počne, a to je pokazao i Bajern koji se trgao i prekinuo negativan niz u Volfsburgu (3:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Borusije iz Dortmunda

Neverovatan niz Dortmunda i dalje traje, a traje i serija Paka Alkasera koji ove sezone još uvek nije odigrao meč na kome nije dao gol, bilo da je to za reprezentaciju ili klub! Zaista impresivan podatak.

Za svega 25 minuta igre bilo je jasno Štutgartu da im se crno piše. Prvo najbolji asistent ekipe Džejson Sančo pa Marko Rojs i pomenuti Alkaser rešetali su mrežu domaćih kojima je bilo jasno da nemaju šta da traže na ovom meču. Mladi Maksimilijan Filip postavio je konačan rezultat pet minuta pred kraj meča.

Sa druge strane, stigao je odgovor Bajerna koji je konačno zaigrao onako kako bi Niko Kovač želeo. Glavnu reč vodio je Robert Levandovski koji sa dva gola najavio pobedu. Domaćin je preko Vog Veghorsta uspeo da smanji, ali je Kolumbijac Hames Rodrigez postavio konačnih 3:1. 

Da li ćemo konačno gledati pravu šampionsku borbu u Bundesligi?

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading