OGLASIO SE PRVI ČOVEK FSS: UEFA nije otvorila istragu protiv Zvezde!

Autor: novosti.rs

Sport

20.10.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom slučaja navodnog nameštanja utakmice između Pari Sen Žermena i Zvezde oglasio i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, koji je jasno poručio da Evropska fudbalska federacija nije pokrenula nikakav postupak vezan za ovaj slučaj.

RepublikaFoto: fss.rs
Kokeza progovorio o aferi "nameštanje"!

- Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cela priča preterana. Pre svega, Evropska fudbalska federacija je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza - istakao je Kokeza za "Večernje novosti".

Prvi čovek FSS-a je naveo da je bačena velika mrlja na Zvezdu, ali i srpski fudbal posle pisanja o navodnom nameštanju utakmice drugog kola Lige šampiona.

- Ta vest koja je objavljena pre nekoliko dana bacila je senku na Crvenu zvezdu i na srpski fudbal. Mislim da je pisanje "Lekipa" neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uveren da Crvena zvezda i nijedan njen funkcioner nisu umešani ni u jedan navod ovog dnevnog lista - zaključio je Kokeza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading