Pobedi ili letiš!

Autor:

Sport

21.10.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida igraju najgoru sezonu u novijoj istoriji kluba. Da li je to zasluga predsednika Florentina Pereza koji nije doveo zamenu za Kristijana Ronalda ili trenera Đulena Lopetegija? Mišljenja su podeljena, ali je jedno jasno - Španac ima uslov ispred sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopetegi

Preživeo je novi poraz, novu blamažu. Lopetegi ostaje na klupi kluba sa "Santjago Bernabea"...bar još neko vreme. Ipak, nije sve tako ružičasto kada se pomene ime španskog stručnjaka, ali deo navijača, istina, je na njegovoj strani i to dobar deo njih. Imaju puno pravo za tako nešto.

Predsednik kluba Florentino Perez nije doveo zamenu za najboljeg igrača, onog oko koga se gradio čitav tim, a nije da nije imao vremena ili novca, baš suprotno, čak je dobio i 100 miliona za Ronalda. Naravno, kako to i obično biva u okrutnom svetu fudbala trener plaća ceh. Kako prenosi dobro obaveštena "Marka" Lopetegi je dobio uslov - pobedi u El Klasiku ili si bivši.

Da li ni kriv ni dužan ili mu se možda na neki način vraća za ono što je učinio samo nekoliko dana pred početak Svetskog prvenstva ostavivši na cedilu svoju reprezentaciju? Bilo kako bilo, verovatno da Lopetegi broju poslednje dane u Madridu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading