STOJKOVIĆ: Liverpul nema slabosti, nadamo se da će imati loš dan!

Autor:

Sport

21.10.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković doživeo je lakšu povredu na meču protiv Rada, ali će biti spreman za meč Lige šampiona protiv Liverpula (sreda, 21 čas). Ipak, zna i sam koliko će teško biti doći do pozitivnog rezultata.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković

Popularni Žule govorio je za britanski "San", a Zvezda stiže na Enfild na meču sa Liverpulom u senci svega što se događalo prethodnih dana, a posle teškog poraza od Pari Sen Žermena - 1:6...

- Ne komentarišem tu gomilu gluposti. Mi se nalazimo u grupi smrti, sa velikim i moćnim ekipama kao što su PSŽ, Liverpul i Napoli. Svi oni imaju neverovatne igrače, finansijsku moć... Razlika između njih i nas je ogromna. Nažalost, to smo imali prilike da osetimo u Parizu - započeo je Stojković.

Zvezda će se u sredu nameriti na još jednu troglavu aždaju. Posle Nejmara, Kavanija i Mbpaea, golmanu Borjanu i saborcima iz zadnje linije sada prete Sane, Salah i Firmino...

- Liverpul ima najbolji napad na svetu, sa njih trojicom. Sjajni realizatori, još bolji tehničari, rade mnogo bez lopte... Možda samo PSŽ može da se poredi sa njima. Liverpul je tim bez slabosti. Možemo samo da se nadamo da će imati loš dan. Ogromni su favoriti. Kako ćemo se nositi sa njima? Probaćemo da damo više od 100 odsto. Mi moramo da odigramo utakmice žovota i da se nadamo da oni neće biti na svom prepoznatljivom nivou - nastavlja Žule.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Stojkovića su pitali i za Marka Grujića...

- Dobri smo prijatelji. On je odličan igrač. To što ne može da dobije šansu u Liverpulu samo govori koliko je taj tim jak. Ali uveren sam da će doći dan kada će se vratiti na Enfild i zaigrati u prvom timu - kaže defanzivac Zvezde.

"San" podseća na slavne dane Zvezdine prošlosti i činjenicu da se radi o nekadašnjem šampionu Evrope...

- Veoma smo srećni što smo vratili Zvezdu tamo gde pripada. Znamo da ovaj klub ima poštovanje u Evropi, osetili smo to. Zato na najbolji način moramo da predstavljamo Zvezdu. Iskreno, mi nismo očekivali da ćemo se naći u Ligi šampiona ove sezone. To je bio naš san, a realnost je bila Liga Evrope. Napravili smo nešto veliko - poručio je na kraju razgovora Stojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading