STOJKOVIĆ ČUVA PARTIZAN: Revija promašaja u Subotici za novi kiks crno-belih!

Autor:

Sport

21.10.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Spartaka iz Subotice i Partizana odigali su bez golova u derbiju 12. kola Superlige Srbije. Utakmicu koja nije obilovala velikim brojem dobrih prilika obeležio je odbranjeni jedanaesterac Vladimira Stojkovića u 32. minutu meča.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković ponovo junak Partizana

Verovatno bi i pre početka utakmice domaći bili zadovoljni ovakvim rezultatom, ali kada se uzme u obzir da su imali priliku da pogodak postignu iz penala, sigurno da im je i ovaj bod "malo" iz duela sa Partizanom. Prilično nezanimljiva utakmica odigrala se ovog popodneva u Subotici.

Donekle se može reći da je prvo poluvreme pripalo domaćima, ponajviše zbog jedanesterca, ali su i pored toga uspeli da stvore nekoliko ozbiljnih prilika pred golom Stojkovića. Ipak, nije bilo promene rezultata pa se sa početnim rezultatom otišlo na odmor.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Spartaka

Drugo poluvreme bilo je obojeno u crno-bele. Obigravali su gosti oko gola Miloša Ostojića. Imali nekoliko zaista dobih prilika, ali je svaki upućeni udarac završavao daleko iznad gola. Najbolju priliku imao je Goran Zakarić koji je u 65. minutu šutirao malo pored leve stative gola domaćih. Nastavljali su se ataci crno-belih, ali se to uglavnom zavšavalo šutevima sa distance koji nisu pravili problem Subotičanima za konačnu podelu bodova na stadionu "Milan Sredanović". 

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Spartak - Partizan

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading