TRENER REALA SE BRANI: Ovaj tim je ŽIV

Autor:

Sport

22.10.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Real Madrida Đulen Lopetegi nije želeo da se osvrće na nagađanja o njegovoj smeni i rekao je da je svestan da ekipa mora bolje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ovaj tim je živ i uzbuđeni smo pred utakmicu Lige šampiona. Ovo je jaka ekipa, puna šampiona i serijskih pobednika. To nije slučajno, šampioni se uzdignu u teškim trenucima - rekao je Lopetegi španskim novinarima.

Lopetegi je na meti javnosti posle pet vezanih utakmica bez pobede, a mediji u Španiji nagađaju da mu predsednik kluba Florentino Peres sprema zamenu.

Nekadašnji selektor Španije nije želeo da govori o tome.

- Ne obraćam pažnju na pisanje, moj posao je da spremim ekipu za sledeću utakmicu i upravo je to ono što radim - kazao je on.

Naveo je da je svestan da Real Madrid mora bolje.

- DNK ovog kluba je da se bori, što ćemo i uraditi, kako igrači, tako i stručni štab. Znamo da treba da budemo bolji. Koncentirsani smo na sadašnjost i potpuno smo motivisani da dokažemo da nedavni rezultati nisu uticali na nas - kazao je Lopetegi.

Real Madrid će u utorak od 21.00 dočekati Viktoriju Plzenj u Ligi šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading