OVO ĆE IZNERVIRATI NAVIJAČE: Murinjo u Junajtedu do kraja ugovora!

Autor:

Sport

22.10.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da je srećan u tom klubu i da želi da ostane na “Old Trafordu” do isteka ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Britanski i španski mediji su prethodnih dana spekulisali da će se Murinjo vratiti u Real Madrid, pošto su u klubu nezadovoljni rezultatima trenera Đulena Lopetegija, ali iskusni strateg, čiji ugovor sa Junajtedom ističe 2020. godine, ne želi da razmišlja o drugom klubu.

- Srećan sam ovde. U ovom trenutku samo razmišljam o Mančester junajtedu - rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Početkom meseca spekulisalo se da će Murinjo dobiti otkaz bez obzira na rezultat protiv Njukasla. Njegova ekipa gubila je tada 0:2, ali je pobedila 3:2, golom Aleksisa Sančesa u poslednjem minutu.

Na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Juventusom u Ligi šampiona, novinare je zanimalo da li bi trofejni stručnjak mogao da se vrati u Real, sa kojim je osvojio titulu i Kup kralja od 2010. do 2013. godine.

- Želim da ostanem do poslednjeg dana mog ugovora, a želeo bih da ostanem i kada mi istekne ugovor - rekao je 55-godišnji portugalski trener.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading