Bolt odstranjen sa treninga, ništa od ugovora?

Autor: Tanjug

Sport

23.10.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji atletičar sveta Jusein Bolt završio je probu u Central Koust Marinersu, ali postoji zastoj u pregovorima oko finansijskih zahteva za potpis ugovora.

RepublikaFoto: twitter.com/Usain St. Leo Bolt
Bolt i dalje čeka prvi profesionalni ugovor!

Australijanci su ponudili Jamajčaninu da započne fudbalsku karijeru u tom klubu, ali kako prenose tamošnji mediji Bolt je tražio čak tri miliona dolara po sezoni, što je odbijeno.

Klub je spreman da osmostrukom olimpijskom šampionu i rekorderu u sprintu ponudi platu od 150.000 dolara, znatno manje nego što traži Bolt i zato je ceo posao došao u pitanje.

Bolt više ne trenira sa ekipom, tako će biti sve dok ne potpiše ugovor, ako uopšte dođe do saradnje.

- Da bismo osigurali da se ekipa nesmetano priprema za utakmicu sa Melburn sitijem, Jusein Bolt neće ove nedelje trenirati sa ekipom, sve dok ili ako se klub i on ne dogovore oko uslova i ozvaniče dogovor- navodi se u saopštenju australijskog kluba. 

Čak dva meseca je proveo u Central Koust Marinersu, nedavno i dao prve golove, ali još nije napravljen dogovor da krene karijeru profesionalnog fudbalera.

Pre nekoliko dana Bolt je odbio i ponudu malteške Valete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading