REČ ASA - Jovanović: Zvezda neće primiti pet golova, atmosfera je bolja na "Marakani"

Autor:

Sport

23.10.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Jovanović je nekada nosi dres Liverpula... Dobro poznaje "Enfild" i atmosferu koju prave navijači "crvenih". On veruje da Crvena zvezda neće doživeti debakl u trećem kolu Lige šampiona.

- Što se atmosfere tiče, na "Marakani" je bar dvostruko teže gostovati nego na "Enfildu". Liverpul ima vatrene navijače koji su iza gola i impresivno je čuti ih kad svi uglas pevaju himnu. Ipak, to nije za poređenje sa atmosferom na stadionu Zvezde. "Delije" verovatno prave najbolji ambijent u Evropi, tako da ne verujem da će igrači Zvezde biti fascinirani onim što ih čeka u Liverpulu - rekao je Jovanović za "Informer".

Bivši reprezentativac se osvrnuo i na sam meč.

- Mislim da će Zvezdi biti lakše protiv Liverpula nego protiv PSŽ. Bilo bi neozbiljno da prognoziram rezultat, ali to što su Francuzi dali crveno-belima šest golova ne znači da će isto uraditi i ekipa Jirgena Klopa. Može da se desi da Liverpul više leži Zvezdi od PSŽ-a. Ne verujem da će Englezi pobediti sa pet golova razlike. Crveno-beli su prošle godine protiv Arsenala odigrali odlično, iznenađujuće dobar otpor su pružili. Ne vidim zašto ne bi ponovo to uradili - zaključio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading