Mirković izrazio zadovoljstvo: DA NASTAVIMO OVAKO

Autor:

Sport

24.10.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj je ostvaren - Partizan je prošao u četvrtfinale domaćeg kupa, a Zoran Mirković je zadovoljan nastupom crno-belih, uprkos pritisku pod kojim je tim bio pre meča.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Čestitam kolegi i ekipi Zemuna na dobroj utakmici, pravoj, borbenoj. Mi smo ostvarili svoj cilj, prošli smo u dalju rundu. Bili smo malo i pod pritiskom, ali mislim da smo kontrolisali igru i veći deo utakmice. Jedino je Zemun posle našeg vođstva imao inicijativu i prečku.

- Imamo gust raspored, u subotu nas čeka utakmica, pa onda sreda, pa ponovo vikend. Radili smo ono što smo se dogovorili, nismo srljali, strpljivo smo gradili pozicije.... Moramo da nastavimo ovako. Mi težimo iz nedelje u nedelju da igramo i da pružamo dobre partije -  rekao je Mirković.

Danilo Pantić je izašao zbog bola u zadnjoj loži, ali trener za sada ne zna da li je grč "nešto gore".


Trener Miloš Kruščić takođe je izrazio zadovoljan.

- Sada već polako, u kontinuitetu, pogotovo protiv boljih timova, igramo sasvim korektno. Dobro se nosimo i sa Zvezdom i sa Partizanom, ali onda ne iskoristimo neke šanse. Partizan je bio bolji u prvom poluvremenu, posle smo se opustili i imali dve dobre šanse. Krivo mi je što nismo postigli gol, ali šta je, tu je, okrećemo se prvenstvu. Dali smo sve od sebe, nismo uspeli - rekao je Kruščić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading