POBESNEO JE - Tuhela naljutio novinar: Nismo favoriti u LŠ, verujte mi...

Autor: Tanjug

Sport

25.10.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenera fudbalera Pari Sen Žermena Tomasa Tuhela naljutila je konstatacija francuskog novinara da je njegov tim favorit za osvajanje Lige šampiona zbog ogromnog ulaganja novca u transfere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posle remija sa Napolijem (2:2), izborenog golom Anhela Di Marije u nadoknadi vremena, Tuhel je na konferenciji za medije poručio da PSŽ nije favorit za "ušati trofej" i da bogatstvo Parižana to ne može da promeni.

Iako je početkom ove nedelje to isto izjavio, francuski novinari su ga ponovo pritisli.


- Već sam govorio, vi mi govorite da smo favoriti, a ja kažem nismo. Morate da mi verujete jer je tako - rekao je Tuhel, a onda od novinara dobio odgovor da je čudno što tako govori kada je uloženo više stotina miliona evra u transfere.

- To je vaš argument (novinara prim. aut)... Moje mišljenje je drugačije i morate da ga prihvatite, zar ne? Nismo u restoranu, čudan je ovaj razgovor - poručio je nemački stručnjak, a prenosi magazin "4-4-2".

Parižani se nalaze na trećem mestu C grupe sa četiri boda, jedan manje od Napolija i dva od Liverpula, dok Crvena zvezda ima jedan poen.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje Liverpul, a Napoli ekipu PSŽ-a 6. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading