Milivojević: Nikad više sa lažovima!

Autor:

Sport

26.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Milivojević (27) ponovo je osuo paljbu kada je u pitanju njegov reprezentativni status. Prvo je kritikovao odluku selektora Mladena Krstajića jer nije dobijao poziv posle Mundijala zbog toga jer je "izazivao puč u selekciji Srbije", a sada je sve koji su ga kritikovali nazvao lažovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

- Nema velike razlike sa mnom i bez mene, ne može jedan igrač toliko da utiče na kolektiv. S druge strane, pod kojim uslovima bih se vratio? Ne volim da radim sa ljudima koji lažu. Ne mogu da shvatim da neko može da izađe sa nekom izjavom za koju zna da nikad nije postojala, da i stane iza nje. Dva igrača, pa onda selektor, koji potvrđuje te reči, i na kraju dođeš do saznanja da niko od njih to nije rekao. Ako je pomoćni trener nešto izjavio, a nije, i dva igrača rekla za javnost, a nisu rekli oni, nego neko iza njih. Takođe, selektor koji je potvrdio, a kaje se što je to morao da kaže. To mi je još veća satisfakcija da sam na pravom putu. Ja znam ko sam, šta sam, stojim iza svojih reči, a sa njima ću teško raditi u budućnosti - istakao je Milivojević u razgovoru za Sport klub.

Kapiten Kristal palasa dodaje da je "glavom platio" zbog svog mišljenja.

- Ako ja treba da kažem nešto što bi oni voleli da čuju, od mene to neće čuti jer nisam takav. Onda su posle toga usledili napadi u javnosti koji veze nemaju sa fudbalom, a još više me okrenuli protiv njih. Što se tiče saigrača, ja znam da će neki od njih da me podrže. I ono što mi je najdraže je što svi oni znaju šta je istina. Jer ja sutra nemam problem da odem na konferenciju sa bilo kim od njih, pogledam ih u oči i kažem im šta imam. Oni će imati problem jer su pričali laži - jasan je Luka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading