Posle Marsela mediji sele i Benzemu iz Madrida

Autor:

Sport

26.10.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi katalonski "Sport", Karim Benzema je spreman da napusti redove madridskog Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karim Benzema

Osporavani Francuz je trenutno najbolji strelac "Los Blankosa" sa pet postignutih golova, što dovoljno govori o problemima koje Madriđani imaju sa realizacijom ove sezone.

Od odlaska Ronalda jednostavno nema istaknutog strelca, vraćen je u klub i Marijano Dijaz, ali se ni on ne snalazi najbolje pred protivničkim golom.

Mogli bi Madriđani da ostanu i bez popularnog Benza, kako je francuski napadač navodno izrazio želju za promenom sredine.

Tačnije, Benzema je izjavio da bi voleo da zaigra za Mančester junajted ili Pari sen Žermen.


I dok se sa "Old Traforda" ne oglašavaju ovim povodom, klub iz Pariza je navodno veoma zainteresovan za njegove usluge. Navodno su "Sveci" i kontaktirali bivšeg napadača Liona, kako bi saznali njegova razmišljanja povodom prelaska na "Park prinčeva".

Real će narednog leta najverovatnije obaviti potpuni remont, pa bi 30-godišnji Benzema zaista mogao da napusti njihove redove. Podsetimo da je Francuz jedan od igrača sa najvećim stažom u trenutnoj selekciji "Los Blankosa", na "Bernabeu" je iz Liona stigao još 2009. godine, osvojio je brdo trofeja i postigao 198 golova za Madriđane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading