BOMBA U ITALIJI: Venger preuzima velikana?

Autor:

Sport

26.10.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbalski trener Arsen Venger mogao bi uskoro da postane trener jednog milanskog velikana. Nakon loših partija "rosonera" Đenaru Gatuzu je počela da se ljulja stolica, a kao prvi favorit pominje se nekadašnji šef stručnog štaba Arsenala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Poraz od Betisa (1:2) na "San Siru" očigledno je bila kap koja je prelila čašu u taboru crno-crvenih. Gatuzu je često ukazivano poverenje, čak i kada bi neko drugi već bio smenjen, ali očigledno da za sve postoji poslednja šansa.

Kako javljaju italijanski mediji, Đenaro će zbog loših rezultata u prvenstvu i Evropi najverovatnije do kraja godine otići iz kluba, pa će mesto šefa stručnog štaba biti prazno.

To je prava prilika da se angažuje neko poput Arsena, kome bi ovo bio peti klub u karijeri, nakon što je sa klupe predvodio Nansi, Monako, Nagoju i "tobdžije" od 1996. do maja 2018. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading