Partizan od SRCA: Za sreću je potrebno malo!

Autor:

Sport

28.10.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o porodici Jakovljević iz Krupnja postala je poznata široj javnosti nakon njihovog učešća u serijalu „Kuća od srca“ u kome su ovoj porodici koja je bila na ivici izbacivanja na ulicu iz iznajmljenog stana, ljudi dobre volje izgradili novu kuću. Mladen i Dejan, veliki navijači Partizana, svakodnevno vode borbu sa invaliditetom, dok brigu o njima vode njihova majka Mirjana i sestra Sandra.

FK Partizan bio je domaćin ovoj hrabroj porodici, koja je bila gost na utakmici Partizan – Napredak 1:1.

Ovo je priča o hrabrosti i borbenosti navijača Partizana, i posebno Dejanu Jakovljeviću, koji je ovom prilikom prvi put bio gost, ne samo na stadionu Partizana, već u Beogradu, pošto do sada u životu nije imao priliku da poseti naš glavni grad.

Koliko vole Partizan govori i isvrtan grb crno-belih u kući, a Jakovljevići su se sa osmesima na licima, obučeni u dresove fotografisali i poslali u Humsku 1 kako bi izrazili zadovoljstvo.

Za sreću je zaista potrebno malo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading