PRVAK EVROPE PONIŽEN U "EL KLASIKU": Šta bi tek bilo da je Mesi igrao?

Autor:

Sport

28.10.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi ovosezonski "El Klasiko" između Barselone i Reala završen je u korist Katalonaca rezultatom 5:1. Prvak Evrope se nalazi u ozbiljnoj krizi, a ovaj poraz boli više od drugih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junak "El klasika!

Katalonci su popuno nadigrali velikog rivala u prvom poluvremenu,  za svega pola sata dva puta su matirali Tiboa Kurtou, pa su na poluvreme otišli sa velikom prednošću od 2:0

Alba je već u 11. minutu proigrao Kutinja kome posle ovakvog pasa nije bilo teško da sprovede loptu u gol. 

Od 29. minuta postaje kristalno jasno, ukoliko to nekome nije bilo do sada da je šampion Evrope u velikoj krizi.  Rafael Varan je napravio penal, a veliku priliku sa bele tačke iskoristio je Luis Suarez.

Početkom drugog poluvremena uspeli su Madriđani da uguraju loptu u gol, tačnije Marselo u 50. minutu, ali to je bilo sve što su im Katalonci dozvolili.

U nastavku je Suarez pogodio još dvaput u 75. i 83., a Vidal je u finišu utakmice stavio so na ranu Realu, za neverovatnih 5:1. Ova utakmica najbolje oslikava kako igra Real ove sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading