STRAŠNA ZVEZDA U DRUŠTVU PSŽ I JUVENTUSA!

Autor:

Sport

30.10.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda će u Ligi šampiona zaista služiti evropskim velikanima za popravljanje gol-razlike, ali Crvena zvezda u Superligi gazi redom i nema nameru da stane. Ogromna je razlika između rivala u elitnom takmičenju i domaćem prvenstvu, ali svakako da "Delijama" prija podatak da je njihov voljeni klub sa 12 trijumfa i remijem gotovo rame uz rame sa Juventusom, koji ima 10 trijumfa i nerešen ishod u Seriji A, kao i Pari Sen Žermenom, koji deli lekcije po Francuskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Frudbaleri Crvene zvezde

KAZNENE EKSPEDICIJE

Beograđani su nedeljnim trijumfom nad Mačvom u Šapcu (2:0) došli do učinka od 37 bodova od mogućih 39. Jedini meč u našem prvenstvu koji izabranici Vladana Milojevića (48) nisu pobedili bio je u 158. derbiju kada su igrali 1:1 protiv Partizana. Svi ostali rivali osetili su moć crveno-belih. Sličan učinak u Seriji A ima sedmostruki šampion Italije Juventus, koji je od 11 mečeva dobio 10. Samo se Đenova izvukla protiv Kristijana Ronalda i drugova nedavno (1:1).

Ipak, bez premca u Evropi je Pari Sen Žermen, koji je u nedelju nastavio da teroriše rivale u Ligi 1. "Sveci" su na Velodromu savladali Marselj (2:0) i pokazali da su druga dimenzija u odnosu na ostale klubove. Nejmar, Mbape, Kavani i ekipa imaju neverovatnih 11 pobeda u isto toliko mečeva i po tome su najuspešniji klub na kontinentu.

"FILIPSOVCI" KIDAJU

Besprekoran učinak ima i PSV u Erediviziji. Tim iz Ajndhovena ima perfektnih 10 od 10 i na odličnom je putu da odbrani titulu prvaka Holandije. Dominantan u Austriji je Salcburg sa učinkom od 10 pobeda i dva nerešena ishoda. Rival kojeg je Zvezda eliminisala u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona nema pravu konkurenciju podno Alpa.

Za svako poštovanje su i rezultati PAOK ove sezone. Viceprvak Grčke, čija je udarna igla Aleksandar Prijović (28), dobio je svih sedam mečeva u nacionalnom šampionatu, gde čeka na trofej još od 1985. godine. Vredan pažnje je i učinak Genka, koji u belgijskoj Župiler ligi u prvih 12 kola ima devet trijumfa i tri remija.

Navijači Marselja prozvali srpskog prvaka

Velika netrpeljivost vlada između Marselja i PSŽ i zato se za duel tih timova kaže da je jedini pravi derbi u Francuskoj. Ono što je ovoga puta dodatno začinilo utakmicu jeste parola navijača Olimpika, koji su njome prozvali i šampiona Srbije. Naime, ultrasi domaćina su iskoristili priču Ekipa o navodnim nečasnim radnjama u utakmici Lige šampiona između "svetaca" i Beograđana (6:1) kako bi provocirali tim iz prestonice Francuske.

- Kupovina Crvene zvezde neće vam doneti žutu zvezdu! Mi smo šampioni - pisalo je na paroli pristalica kluba sa Mediterana, koji su na taj način aludirali na podatak da PSŽ, za razliku od Olimpika, nema pehar Lige šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading