GOTOVO: Lopetegiju otkaz u Realu!

Autor:

Sport

29.10.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid od ovog ponedaljka ostao je bez trenera Đulena Lopetegija. "Kraljevići" su se zahvalili Špancu na saradnji, a sada kreće poteza za zamenom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopetegi

Madriđani su odluku doneli usled očajnih rezultata ekipe, ali i igre, a odmah nakon El klasika, u kojem je Barsa deklasirala svog ljutitog rivala sa 5:1.

- Upravno odbor kluba, koji se sastao ovog ponedeljka, doneo je odluku da raskine ugovor sa trenerom Đulenom Lopetegijem. Ova odluka doneta je uz najviši nivo odgovornosti, i to kako bi se ekipa razmrdala, kada su ciljevi još uvek dostižni. Upavni odbor shvata da je velika dispoporcija u radu stručnog štaba, jer čak osam naših igrača konkurišu za "Zlatnu loptu". Real zahvaljuje Đulenu Lopetegiju i njegovom timu na svemu što su uradili za naš klub i želimo im sve najbolje u nastavku karijere - navodi se u saopštenju Reala.

Bord direktora Reala ustanovio je da postoji velika disproporcija između trenera i ekipe u kojoj su, kako se navodi, čak osmorica fudbalera bili nominovani za Zlatnu loptu. Takav slučaj, podvlače u Realu, nije često zabeležen u velikoj istoriji kluba, pa je ovaj potez bio neizbežan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading