"GRAĐEVINARKE" ČETVRTI PUT UZIMAJU AKTIVNO UČEŠĆE U „ROZE OKTOBRU": ŽFK Rad protiv Zemuna za više od fudbala!

Autor:

Sport

30.10.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je u svetskim razmerama daleko prevazišao tretman igre između dva šesnaesterca. Marketing aktivnosti vezane direktno ili posredno za fudbal i oko fudbala šalju snažnu poruku svim ciljnim grupama. U sredu, 31.Oktobra sa početkom u 12:30 na stadionu „Kralj Petar Prvi" na Banjici, fudbalerke Rada u okviru zaostalog 7.kola Prve lige, igraju protiv ekipe Zemuna , a utakmica je zaokupila pažnju sportske javnosti što su igračice Rada po četvrti put podržale akciju buđenja svesti žena protiv raka dojke.

RepublikaFoto: Promo foto
Dođite i podržite akciju fudbalerki Rada i Zemuna

-Smatramo da treba konkretno uzeti učešća u „Roze Oktobru" i svojim malim doprinosom damu punu podršku celoj akciji pod pokroviteljstvom „Evropa Dona". Želja nam je da u viteškoj borbi na terenu damo svoj maksimum protiv sjajnih i talentovanih Zemunki, a svako ko kupi ulaznicu od 100 dinara direktno je učestvovao u pomenutoj akciji i sveukupnoj borbi protiv raka dojke. Pozivamo sve ljubitelje ženskog fudbala da u sredu dođu na Banjicu, uživaju u dobroj utakmici , a pre svega da svi zajedničkim snagama podržimo akciju Evropa Done – rekla je potpredsednik ŽFK RAD, Jelena Polić.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Polić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading