ŠUŠKA SE: Mihajlović preuzima turskog prvoligaša?!

Autor:

Sport

30.10.2018

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski stručnjak, Siniša Mihajlović ponovo se dovodi u vezu sa turskim Fenerbahčeom, mada sada je najbliži klupi ovog kluba jer je pre nekoliko dana Filip Koku dobio otkaz zbog loših rezultata u prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Samo devet bodova iz 10 mečeva, i jedno mesto iznad zone ispadanja, takođe uz lošu igru fudbalera sačekaće novog trenera u potragu za kojim su se bacili čelnici turskog kluba.

Vest donosi list Jeni Šafak, navodno je uprava Fenera već zakazala sastanak sa Mihajlovićem, dok u isto vreme razmišlja i o Loranu Blanu, Dejvidu Mojesu i Leonardu Žardimu. Svi oni jesu poznatija, ali i skuplja trenerska imena.

Koku se nije snašao u Turskoj, iako je pre toga ima sjajne razultate u Ajndhovenu, 

Inače, Fener se još početkom oktobra dovodio u vezu sa Mihajlovićem, ali je tada uprava kategorički demantovala istinitost informacija, a Feneru se žuri jer ih već u petak čeka derbi sa Galatasarajem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading