RIVER SLAVI: Sudija mogao da nastrada zbog VAR-a!

Autor: Tanjug

Sport

31.10.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatnim preokretom fudbaleri River Plate pobedili su Gremio 2:1 i prošli u finale Kopa Libertadores u meču u kome je žandermerija na kraju morala da štiti sudiju Andresa Kunju od napada brazilskih igrača zbog dosuđenog penala u 90. minutu preko VAR-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Gremio je iz Argentine doneo trijumf 1:0 i u Porto Alegreu vodio istim rezultatom preko Leo Gomesa sve do 82. minuta, posle čega je sve "prosuo".


Rafael Bore je izjednačio udarcem glavom, a onda je u centru pažnje bio trenutak kada je kolumbijski arbitar, koji je sudio na Mundijalu u Rusiji na tri utakmice, posle pregleda putem VAR-a pokazao na "belu tačku" zbog igranja rukom Brešana i isključio ga.

 

 


Tada su Brazilci napali sudiji, pa je žandarmerija morala da reaguje i opkoli ceo sudijski tim na čelu sa Kunjom.

Posle devet minuta prekida Gonzalo Martinez je pogodio iz penala i odveo River u finale, gde ga najverovatnije čeka veliki rival Boka Juniors (pobedila Palmeiras 2:0 u prvom meču).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading