VEĆ VIĐENO: Hladan tuš za Partizan na Brdu, Mudrinski ušao sa klupe i šokirao crno-bele!

Autor:

Sport

31.10.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remizirali sa Čukaričkim rezultatom 1:1 u okviru 14. kola Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Strelac izjednačujućeg pogotka!

Meč na Banovom brdu se nije igrao pred brojnim navijačima, verovatno zbog toga što je radni dan, ali su se pristalice crno-belih potrudile da atmosfera na stadionu Čukaričkog bude vrela.

Naime, nezdovoljni partijama svojih fudbalera, rastegli su transparente koji su direktno prozivali upravu kluba da da ostavku, a treneru crno-belih i igračima su pružili punu podršku.

RepublikaFoto: Starsport

Tek što je igra počela Gabrijel Enake je dao razlog za zadovoljstvo navijačima, jer je u 4. minutu poceo mrežu domaćih.

Pokušali su "brđani" posle šokantno primljenog gola da se vrate u meč i eventualno uzvrate, ali to im nikako nije polazilo za rukom, pošto je defanzivni bedem otklanjao svaku opasnost.

Pretili su crno-beli u više navrata, Janković i Enake su propustili sjajne prilike, ali nije htela lopta ponovo u gol.

RepublikaFoto: Starsport

U drugom poluvremenu su "brđani" bili mnogo opasniji, konkretniji, dok su crno-beli samo u jednom navratu pripretili, i to kada je lopta posl ešuta Rikarda Gomeša pogodila prečku. 

Pokušao je stratreg Čukaričkog da pojača ofanzivu pošto je ubacio Mudrinskog, ali nije bilo rešenja za bedem crno-belih, sve do 82. minuta kada je upravo Mudrinski matirao Vladimira Stojkovića.

Rastrčali su se fudbaleri Čukaričkog posle izjednačenja po terenu, ali nije bilo vremena da potpuno preokrenu meč. Dva puta su pripretili u finišu, ali se Stojković bolje snašao. Ponovo su fudbaleri Partizana dozvolili rivalu da iz prve šanse na meču primi gol.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading