Karma ili nestrpljenje: Malkom u januaru odlazi iz Barse?

Autor:

Sport

31.10.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je letos odbio transfer u Romu i odabrao Barselonu u poslednjem trenutku, Malkom je izazvao gnev u Rimu, zbog čega su mnogi poželeli da mu karijera u srcu Katalonije bude potpuna katastrofa. I, samo tri meseca pošto je stigao iz Bordoa u transferu vrednom 41.000.000 evra, priprema se teren za rastanak Brazilca i Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Malkom

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo izašao je danas u javnost s informacijom da je Malkom nezadovoljan na stadionu Kamp Nou i da želi da ode već u januaru. Naime, posle nedavnog poziva u reprezentaciju Brazila Malkom je zatražio da obavi razgovor sa Ernestom Valverdeom, gde je od trenera zatražio da mu objasni njegovu poziciju u timu i zašto ne igra. Od Valverdea je dobio odgovor da dobro trenira, da se dobro ponaša i da nema na čemu da mu zameri. Jednostavno, drugi imaju prednost, pre njega. To je bilo dovoljno za Malkoma da odmah reaguje i zatraži od trenera da ga pusti već u januaru, ukoliko ne može da igra u prvom timu Barselone. 

Malkom je srećan u gradu i timu za koji trenira, ali želi minute. A ove sezone ih je dosad dobio 25 minuta u dve utakmice. Trebalo bi da dobije šansu u Kupu kralja na gostovanju Leonesi, ali to nije ono zbog čega je došao. Iako je, još kada je potpisivao za Barselonu, dobio instrukcije da je pojačanje za budućnost, ne neko ko će odmah dobiti veliki prostor za igru. 

Malkom sa Barselonom ima ugovor do 2023. godine, uz otkupnu klauzulu od 180.000.000 evra. Inter, Arsenal i Totenhem se navodno već interesuju za Brazilca, dok ga je tim iz Milana tražio još i letos. U Barseloni se, opet, nadaju da će se Malkomova glava ohladiti u narednim danima i da će povući svoj zahtev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading