SLUČAJ MAROTA: "Mozak" otišao iz Juventusa pa Interu uzeo devet miliona

Autor:

Sport

01.11.2018

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešni italijanski funkcioner Ðuzepe Marota zvanično je napustio Juventus i na putu je da postane sportski direktor Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Juventus je Maroti, čoveku koji je vukao sjajne poteze na transfer tržištu, za prevremeni raskid saradnje isplatio 361.775 evra, a njegovim putem krenuo je još jedan direktor Aldo Maca.

Marotu u Interu čeka trogodišnji ugovor, sa platom od čak tri miliona evra po sezoni i to bez bonusa, što je već dogovorio.


Iskusni 61-godišnji fudbalski radnik jedan je od najzaslužnijih za uspehe i sedam titula Juventusa u nizu u Italiji, a došao je 2010. godine baš kada su postavljeni temelji.

Vukao je prave poteze transferima Kristijana Ronalda, Miralema Pjanića, Paula Dibale, a posebno se istakao kod fudbalera koji su došli bez obeštećenja poput Andree Pirla, Samija Kedire, Emrea Džana, Danija Alvesa i drugih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading