Blaževiću ukrali USTAŠKI PIŠTOLJ, poklon Tuđmanovog "jastreba"!

Autor: Novi list

Sport

02.11.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatskom treneru Miroslavu Blaževiću opljačkana je vikendica u Kraljevici kod Rijeke, a prema rečima popularnog Ćira lopovi su odneli bogat plen.

Miroslav Ćiro Blažević

Blažević je očaju naglasio da je ostao bez velike količine novca, a ukraden je i prsten koji je kupio suprugi tokom Svetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, kada je Hrvatska zauzela treće mesto.

- Znali su i ranije da provale, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove... Ja sa im posle ostavio poruku, objasnio gde stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Tačno su znali šta i gde traže. Znali su, recimo, mesto u zidu iza ormara gde se nalazi sef. Prvo su probali da izvade ceo sef, ali nisu uspeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja... Šta je bilo u sefu. Lova, dosta love, ali odneli su i jedan suprugin prsten, vredan 100 hiljada franaka koji sam joj kupio u Parizu posle osvajanja istorijske bronze na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švajcarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uveren da je to nemoguće, ali, eto, za…ao sam se- rekao je Blažević za "Novi list".

Pored ovih dragocenosti, Ćiro žali za pištoljem koji mu je dao Gojko Šušak, pokojni ministar odbrane Hrvatske u vreme rata u bivšoj Jugoslaviji, jedan od najbližih saradnika Franje Tuđmana i jedan od onih koji su sumnjičeni za ratne zločine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading