Vojvođani se ne šale pred Partizan: Poštujemo rivala, ali i mi se pitamo!

Autor:

Sport

02.11.2018

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi 15. kola Super lige Srbije u fudbalu na programu je u nedelju, 4. novembra od 19 časova na stadionu u Humskoj, a sastaće se Partizan i Vojvodina.

RepublikaFoto: Starsport
FK Vojvodina

Pomoćni trener crveno-belih Radovan Krivokapić, smatra da Vojvodina može da dođe do pozitivnog rezultata samo ukoliko bude pokazala odgovornost na terenu.

- U ovom trenutku je dobro da utakmice idu brzo, jedna za drugom, već za dva dana igramo protiv najjačeg protivnika otkako je ovaj stručni štab preuzeo tim. Iako mnogi pričaju da je Partizan u rezultatskoj krizi i da ne igra na nivou kluba, nas to ne sme da zavara, niti smemo da pomislimo da možemo da se opustimo protiv takvog rivala. Pogotovo što ćemo igrati na njegovom terenu. Imamo obavezu da cenimo sebe i klub u kojem se nalazimo. U Beograd idemo bez euforije i sa maksimalnim oprezom, jer na to nas obavezuje položaj na tabeli. Poštujemo rivala i njegovu istoriju, ali želimo da se priča o nama, a do cilja možemo samo maksimalnom odgovornošću- rekao je Krivokapić.

Nikola Antić će protiv Partizana odigrati 100. zvanični duel u dresu kluba iz Novog Sada. Kapiten Vojvodine je naglasio da će ekipa u Beograd otići da se nadigrava sa crno-belima.

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim navijačima, saigračima i članovima stručnog štaba na čestitkama za 100 odigranih utakmica u dresu Vojvodine. To je velika stvar i zbog toga sam izuzetno ponosan, jer nije lako nigde odigrati 100 zvaničnih utakmica, a pogotovo ne u velikom klubu kao što je Vojvodina. Što se tiče meča protiv Partizana, vezali smo tri pobede i u Beograd nećemo ići sa belom zastavom, već da odigramo jednu dobru utakmicu i da na dobrom terenu pokažemo šta umemo, pa šta nam Bog da -dodao je Antić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading