LAKŠI TRENING NAPOLIJA: Insinje i Mertens povukli još jednu recku!

Autor:

Sport

02.11.2018

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija rutinski su došli do pobede na otvaranju 11. kola Serija A. Ekipa Karla Anćelotija na krilima Lorenca Insinjea i Drisa Mertensa lako je došla do 5:1 protiv Empolija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

Napulj se ponovo pokazao kao neosvojiva tvrđava. Prvo poluvreme bilo je dovoljno domaćinu da reši pitanje pobednika. Prvi je zapucao Lorenco Insinje u devetom minutu meča da bi njegov kolega na suprotnoj strani napada Napolitanaca Dris Mertens u 38. nagovestio krajnji ishod utakmice.

Uspeli su gosti malo da se konsoliduju, a oko pola sata pred kraj duela (58. minut), Frančesko Kaputo smanjio je rezultat na 2:1. Ipak, omaleni Belgijanac odlučio je da gostima ne dozvoli previše nade da mogu bar do boda i samo šet minuta kasnije ponovo se upisuje u listu strelaca i svojim drugim golom na meču rešava pitanje pobednika dok je nadoknada vreme poslužila domaćinu da preko Arkadijuša Milika, odnosno trećeg gola Mertensa na meču totalno dokrajči nemoćnog protivnika.

Napoli je ovom pobedom preuzeo drugo mesto od Intera koji svoj meč igra u subotu (15 časova) protiv Đenove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading