KAKAV DERBI - STRAŠAN DERBI: Liverpul sa bodom iz Londona stiže u Beograd!

Autor:

Sport

03.11.2018

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala i Lverpula odigrali su 1:1 u derbiju 11. kola Premijer lige. Prava fudbalska poslastica viđena je na "Emirejts" stadionu u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula slave prvi gol na meču

Uživancija! Jedna reč koju gledaoci poneli sa stadiona u glavnom gradu Engleske. Svaka najava ovog meča opravdala je očekivanja. Nije bilo puno golova, ali je bilo svega što ovakvu utakmicu čini posebnom. Gosti su pokazali svoje šampionske ambicije i u 61. minutu uspeo je Džejms Milner da natrči na odbijenu loptu i sa ivice šesnaesterca pošalje loptu iza leđa Bernda Lena.

Delovalo je u jednom momentu da će se minimalnom pobedom "Redsi" uputiti za Beograd i duel sa Crvenom zvezdom, ali... Da ostanu praznik šaka gosti pobrinuo se Aleksandr Lakazet i "kiflom" u 81. minutu doneo izjednačenje svom timu i veliku radost navijačima koji su verovali da njihov tim može i do celog plena. Ipak, nema sumnje da su zadovoljni i ovakvim rezultatom, a naročitom igrom i zalaganjem njihovih ljubimaca.

Podsetimo, Liverpul ovog utorka (18.55, Arena sport 1) igra meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona u prestonici Srbije protiv beogradskih crveno-belih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading