OVAKO SE OSVAJA TITULA: Fenjeraš bio pred iznenađenjem protiv Barse, ali je Suarez gazda!

Autor:

Sport

03.11.2018

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone doživeli su veliku blamažu u 11. kolu Primere. Ekipa Ernesta Valverdea poražena je na gostovanju Raju Valjekanu sa 2:1. Posle rapsodije u "El klasiku" i 5:1 u sudaru sa Real Madridom pravi hladan tuš Kataloncima je servirala ekipa kojoj je ovo tek drugi trijumf u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Da izostanak Mesija ne predstavlja problem "crveno-žutima" cela planeta se uverila prethodnog vikenda kada su "kraljevići" posramljeni sa ubedljivih 5:1 na "Nou Kampu". Ipak, koliko su bitni "mali" mečevi uverili su se Katalonci samo nedelju dana kasnije u gostima ekipi Rajo Valjekana.

Nije Kataloncima pomoglo ni rano vođstvo pogotkom Luisa Suareza u 11. minutu da ovaj meč reše onako kako se očekivalo. Moglo se tada možda naslutiti da sledi prava goleada u režiji Valverdeovih izabranika. Međutim, Pozo u 35. donosi izjednačenje i uvodi meč u neizvestan nastavak. Drugo poluvreme je donelo neverovatno požrtvovanost i odličnu igru domaćeg sastava koja se isplatila kada je Alvaro Garsija u 57. minutu svega nekoliko sekundi pošto je ušao u igru promenio rezultat u korist Valjekana.

Kakav takav spas Barsi je doneo "otpisani" Osman Dembele (87. minut) i sačuvao čast šampiona Španije, a potpuni preokret usledio je u na početku nadoknade kada omaleni Urugvajac ponovo pogađa i donosi veliki preoket. Ovakvi mečevi donose titule.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading