PENAL, PREČKA I POBEDA PARTIZANA: Rikardo i Enake srušili Vošu

Autor:

Sport

04.11.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se Partizan konačno probudio? U derbiju 15. kola Superlige Srbije, crno-beli su na svom terenu bili bolji od ekipe Vojvodine - 2:0.

RepublikaFoto: Starsport

Posle tri vezana remija, slavili su i crno-beli. Daleko je ovo bilo od neke lepršave igre, ali kada se sagleda kriza u kojoj je tim iz Humske,svaki trijumf je više nego značajan.

Partizan je odigrao dobro prvo poluvreme. Napadao je, stvarao šanse  a jedini je mrežu pogodio Rikardo. U 29. minutu Nemanja Milojević je srušio Marka Janković u kaznenom prostoru, a sudija Grujić ja pokazao na belu tačku. Bilo je mnogo protesta domaćih, ali ništa nije promenilo odluku arbitra.

RepublikaFoto: Starsport

Rikardo je promašio, Rockov je zaustavio njegov pokušaj, ali se lopta odbila do napadača crno-belih koji je uspeo da pogodi mrežu. Bio je to njegov četvrti gol u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport

U nastavku Vojvodina je bila bolja. Napadali su, Arsić je čak i zatresao prečku iz slobodnjaka, ali "lale" nisu uspele da pronađu put do mreže Partizana. I ovoga puta crno-beli su pali u poslednjih pola sata igre, a bitna razlika na prethodne mečeve je činjenica da Stojković i drugovi ovoga puta nisu bili kažnjeni.
Pobedu Partizana overio je Enake u 89. minutu. Tek što je ušao u igru, Rumun je sa svega nekoliko metara, u svom prvom kontaktu sa loptom uspeo da ubaci loptu u mrežu.

Crno-beli sada imaju čak 13 bodova manje od večitog rivala Crvene zvezde. 

 

Tabela:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading