ZVEZDINI KLINCI SU POKAZALI DA MOGU: Vreme je da Liverpul padne na Brdu!

Autor:

Sport

06.11.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci će od 14 časova na stadionu Čukaričkog, protiv Liuverpula u 4. kolu omladinske Lige šampiona, pokušati da naprave prvi korak ka istoriji.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Detalj sa utakmice Liverpul - Crvena zvezda!

Tračak sreće falio je našim talentima predvođenim Joveljićem, Terzićem i Gordićem da iz kolevke fudbala, još golobradi, krenu za legendarnom generacijom. Nijanse su odlučile, a uprkos dragocenim lekcijama velikih prethodnika, mladi fudbaleri odložili su prvo slavlje. Nadamo se za samo dve nedelje, jer, pokazali su da mogu, da su ravnopravni rival budućim prvotimcima najbogatijih klubova Starog kontinenta.
 
Pokazali su da mogu, a samim tim i zaslužili bezrezervnu podršku crveno-bele publike.

 Omladinci šampiona Srbije, na vatrenom krštenju, u premijernoj sezoni na najvećoj sceni, demonstrirali su zrelost i potencijal vredan grba nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta. Borbenom igrom već na prvom koraku nagradili su beogradsku publiku bodom, a zvezdaši  imaju priliku da im se oduže punim tribinama stadiona na Banovom brdu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Pobedu koja bi, osim tri boda, bila još jedna u nizu potvrda da je Zvezda na pravom putu da se vrati u sam krem evropskog fudbala, ali i dodatni podstrek prvotimcima u njihovoj borbi za novu stranicu istorije.

 
Crveno-beli pozivaju ljubitelje fudbala da podrže učenike Bratislava Živkovića, od 14 časova na stadionu Čukaričkog!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading