MATIĆ progovorio o krizi u "đavolima"!

Autor:

Sport

06.11.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih meseci se dosta govori o tome da je atmosfera u Mančester junajtedu nije sjajna i kako Žoze Murinjo nema kontrolu nad svojom svlačionicom. Srpski reprezentativac Nemanja Matić je otvoreno govorio o krizi kroz koju prolaze "đavoli".

Nemanja Matić progovorio o situaciji u Junajtedu!

- Kada pobeđujemo zajedno smo, kada gubimo zajedno smo. Netačni su medijske priče. Radimo naporno i tako ćemo nastaviti jer te ime Mančester Junajteda obavezuje da budeš profesionalac i da probamo da preokrenemo situaciju što pre. To trenutno i radimo- poručio je Nemanja Matić u razgovoru za Skaj.

Matić je govorio i o Žozeu Murinju koji ga je doveo i u Čelsi, a zatim i u Mančester Junajted. 

 - On je sjajna osoba i potpuno je drugačiji van terena i van posla. Ima mnogo pritiska jer svi očekuju samo pobede. Kada ne pobedimo svi čekaju da vide njegovu reakciju. On voli da pobeđuje i kada mi ne pobedimo moramo da se krijemo od njega na treningu. Srećan je kada pobeđujemo, ali kada izgubimo, kao i svaki menadžer i on želi da budemo bolji. Pokušava da pronađe način kako da pobedimo što pre. Jedno je sigurno. Od kada je u Premijer ligi on je promenio mnogo u ovom takmičenju. Premijer liga je postala interesantnija sa njim- rekao je srpski reprezentativac. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mančester Junajted igra protiv Juventusa u Ligi šampiona u sredu od 21 čas u Torinu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading