IZ NAPOLIJA JASNI: Moramo pobediti Zvezdu!

Autor:

Sport

07.11.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Napolija Hose Kaljehon, posle pobede Crvene zvezde nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona, ističe da je u C grupi sve otvoreno i da njegov tim mora da savlada prvaka Srbije u Napulju 28. novembra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hose Kaljehon

Napoli je remizirao sa Pari Sen Žermenom (1:1) i sva četiri kluba su u igri za prolaz u osminu finala elitnog takmičenja, jer ih ih od prvoplisiranog Liverpula do četvrte Zvezde deli samo dva boda.

- Sada je sve otvoreno, moramo da protiv Zvezde ostvarimo tri važna boda i daćemo sve od sebe da dođemo od njih. Kao što nam je rekao trener Anćeloti, mnogi su mislili da smo bili "mrtvi" posle žreba, ali mi i dalje smo tu i igramo dobar fudbal - rekao je Kaljehon, a prenosi italijanski "Skaj".


Nerešen ishod na San Paolu je pravedan, smatra španski krilni napadač.

- PSŽ je imao odlično prvo poluvreme, a mi smo u drugom pritiskali i došli do remija. Važno je da ne gubimo, iako smo hteli više. Ipak, u igri smo i dalje - kaže bivši fudbaler Real Madrida.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading