NAGRADA ZA ODLIČAN REZULTAT: Igračima Zvezde po 30 hiljada evra za istorijsku pobedu!

Autor:

Sport

07.11.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dobiće nagradu kakvu zaslužuju nakon veličanstvene pobede na stadionu "Rajko Mitić" nad vicešampionom Evrope Liverpulom sa 2:0. Naime, igračima i stručnom štabu trebalo bi da pripadne po 30 hiljada evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

To je najveća satisfakcija za momke koji su sinoć porazili Liverpul (2:0). Pričaće se o njima dugo, dugo, posebno o golovima Milana Pavkova. Napravili su ogroman uspeh, klubu pobedom doneli čistih 2.700.000 evra i zaslužili finansijsku nagradu.

Prema saznanjima "Mozzartsporta" momci koji su počeli meč sa Liverpulom dobiće na ime premije 30.000 evra. Gledajući budžete učesnika Lige šampiona i ugovore igrača Liverpula, reč je o zanemarljivoj sumi, ali klupska uprava je na ovaj način želela da na još jedan način motiviše Savića i drugove za antalogijski rezultat. Uostalom, dobar rezultat treba nagraditi.

Naravno, premije će dobiti i trener Vladan Milojević, članovi stručnog štaba, kao i igrači koji su bili na klupi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading