TERZIĆ JE PROROK! Brutalnom porukom osokolio momke, a posebno Pavkova!

Autor: Tanjug

Sport

07.11.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ocenio je da je pobeda protiv Liverpula istorijska, jer je prva jednog srpskog kluba u Ligi šampiona, ali i poručio da crveno-beli nemaju nameru da se na tome zaustave.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Terzić je verovao u svoju Zvezdu!

Zvezda je u 4. kolu C grupe elitnog takmičenja savladala aktuelnog vicešampiona Evrope 2:0, golovima Milana Pavkova.

- Ostvarili smo pobedu koja će zauvek ostati upisana u istoriji Crvene zvezde. Atmosfera je bila spektakularna, organizacija utakmice besprekorna. Rukovodstvo Liverpula je posle utakmice dugo ostalo u mojoj kancelariji, gde smo razgovarali o fudbalskim stvarima- rekao je Terzić.

Kako je naveo, i pored činjenice da im nije bilo prijatno posle poraza, ipak nisu mogli da sakriju impresije o atmosferi koja je vladala svih 90 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sa koliko ljubavi i energije naši navijači prave spektakularnu atmosferu, to se ne može doživeti nigde u Evropi. Ali, to je Zvezda, to je Srbija. Sinoć smo čitavoj Evropi poslali najlepšu sliku sa porukom da u Srbiji žive gostoprimljivi i civilizovani ljudi koji vole Crvenu zvezdu i Srbiju iznad svega- rekao je Terzić.


Terzić poručuje da smo svi svedoci vraćanja kluba na stare staze uspeha.

- Videla je Evropa moćnu ekipu, moćnu Crvenu Zvezdu, neverovatno vođenu od strane Vladana Milojevića i njegovih saradnika. Osećala se prethodnih dana neverovatno pozitivna energija i kao da smo svi u klubu verovali u ovu pobedu- rekao je direktor Crvene zvezde.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je otkrio i šta je rekao igračima pred izlazak na teren.


- Rekao sam im večeras pišete istoriju, nemojte propustiti ovu šansu, šansu da svojim unucima jednog dana pričate kako ste srušili Liverpul. Izađite i igrajte, budite hrabri, ovo je vaša kuća, narod to očekuje od vas. A ti, Pavkov, uradi večeras nešto veliko, toliko veliko da ti u tvom Begeču podignu spomenik- rekao je Terzić.

Zvezdin direktor ističe da su svi u klubu ponosni na igrače.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Taj 6. novembar biće zauvek obeležen crveno-belom bojom. Momci su pokazali koliko mogu i da im je mesto u Ligi šampiona, da im je mesto u društvu najboljih. Pokazali su da možemo sa svima da se nosimo, čekaju nas još dve utakmice i zato nećemo ovde stati. Juče je bio dan za slavlje, danas nastavljamo još jače da radimo, već za vikend nas čeka meč Superlige, treba pobediti i Dinamo i nastaviti stazom uspeha- naglasio je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading