Tadić je Ajaksov umetnik!

Sport

09.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde je Dušan Tadić (29), tu je gol! Srpskog reprezentativca u redovima Ajaksa ponovo slave svi navijači holandskog šampiona jer je slavni klub približio nokaut fazi Lige šampiona golom za remi protiv Benfike u gostima (1:1).

Tadić strelac u Ligi šampiona!

REALAN REZULTAT

Nema sumnje da je Srbin ove sezone postao prva zvezda tima, a kada je u 61. minutu zatresao mrežu na zvaničnom nalogu Ajaksa, Tadića su uporedili ni manje ni više nego sa čuvenim holandskim slikarom Rembrantom, jasno stavljajući do znanja da je Srbin za njih umetnik u fudbalu. Na snimku je Tadić sa čuvenom beretkom koju je i poznati umetnik nosio kako crta tri puta X, što je simbol kluba i grada Amsterdama.

- Realan rezultat, oba tima su bila izuzetno dobra. Srećan sam što smo osvojili bod, pokazali smo karakter. Igrali smo protiv jakog rivala. Oni su bili dobri u prvom poluvremenu, u drugom smo mi uzvratili. Zadovoljan sam ishodom, teško je ostati neporažen ovde - kazao je sjajni vezista posle meča u Lisabonu.

NIJE MOJA ZASLUGA

Ajaks je posle četiri kola drugi u E grupi sa osam bodova i obezbedio je u najgorem slučaju proleće u Ligi Evrope, dok je ispred Holanđana Bajern sa 10, a iza su Benfika i AEK sa četiri, odnosno nula poena.

- Važan pogodak, ali to nije samo moja zasluga. Dobio sam dobru loptu. Najvažnije mi je da budem koristan timu. Tim golom sam pomogao da uzmemo poen i imamo dobre šanse za prolaz dalje. Nadam se da ćemo u tome uspeti. Ne zadovoljavamo se time što smo obezbedili treće mesto i Ligu Evrope. Želimo osminu finala - zaključio je Tadić.

Deda Mraz i fudbaler

Do praznika ima još dosta vremena i utakmica, ali Ajaks već misli na novogodišnje poklone. Zahvaljujući sjajnim partijama, Dušan Tadić je glavni promoter Ajaksovih rekvizita, pa je tako obukao i praznični džemper sa natpisom kluba za potrebe reklame.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading