NE OSEĆA NI BOL NI UMOR! Povredio glavu na meču sa Dinamom, već sanja o novom golu!

Autor:

Sport

10.11.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešnu nedelju koja je počela pobedom nad Liverpulom, fudbaleri Crvene zvezde završili su trijumfom od 3:0 nad Dinamom iz Vranja u 16. kolu Superlige.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Proslava prvog gola protiv Dinama

- Rezultat pokazuje da smo dobro igrali. Imali smo možda manjih problema na početku utakmice, prvih desetak minuta dok se nismo prilagodili. U tom periodu protivnik je stvorio nekoliko šansi. Posle smo već preuzeli dominaciju, postigli smo gol i od tada je sve bilo mnogo lakše. U drugom poluvremenu smo igrali još bolje, bili smo agresivniji i stvarali smo više prilika. Mogla je pobeda da bude i ubedljivija, ali zadavoljni smo prikazanom igrom i osvojenim bodovima - rekao je Babić.

Na samom početku drugog dela igre Zvezdin štoper je nakon odličnog centaršuta Ebisilija zatresao mrežu golmana Đurića.


- Odlično su odigrali moji saigrači u pomoćnoj igri sa strane, stigla mi je fenomenalna lopta i iz onakve pozicije mi nije bilo teško da pogodim. Ostao sam sam i povećao prednost svoje ekipe. Najbitnije je da pobeđujemo i da skupljamo bodove, ne damo protivnicima da nam se približe. Pored toga naravno da i meni, kao i svakom igraču gol znači za samopouzdanje.
RepublikaFoto: Starsport

Kraj utakmice Babić je dočeka na travi zbog udarca koji je zadobio.


- Sudario sam se glavom sa igračem, nije ništa strašno. Biću spreman za novi gol glavom, ako Bog da- rekao je Babić.

Posle velikog broja utakmica izabranici Vladana Milojevića odlaze na reprezentativnu pauzu.

- Ne utiče gust raspored na nas, imamo veliki broj igrača i, što je najvažnije, svi momci podjednako dobro koriste svaku priliku koja im se ukaže. U kom god sastavu da igramo svi dajemo svoj maksimum i pobeđujemo. Naravno da će nam prijati nekoliko dana odmora pre nego što se vratimo još napornijem radu - zaključio je Babić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading