SUDIJE POVUKLE OKIDAČ: Rafalna paljba Jokanovića po arbitrima posle poraza od Liverpula!

Autor:

Sport

11.11.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener, Slaviša Jokanović bio je vidno nezadovoljan posle meča sa Liverpulom koji je obeležila sporna situacija iz 41. minuta, kada je Aleksandar Mitrović zatresao mrežu Alisona, ali je gol poništen zbog navodnog ofsajda.

Jokanović pobesneo!

Već u kontranapadu Mohamed Salah je doneo vođstvo Liverpulu.

- Frustrirani smo to je sigurno, ovde smo došli da osvojimo bodove, ali nismo uzeli nijedan. Liverpul je odigrao dobar meč i zaslužio pobedu, desio se jedan komplikovan trenutak, ali sa moje tačke gledišta, posle pregleda snimka, moji igrači definitivno nisu u ofsajdu i umesto da imamo gol prednosti, bili smo jedan gol u zaostatku. To je bio zaista bitan momenat u meču. Situacija je bila komplikovana, ali sudija treba da bude siguran pre donošenja odluke. Možemo da o ovome govorimo satima, ali je šteta naneta. Liverpul je stvarao šanse i postigao dva gola, a mi nismo dobro branili kontranapade, iako onaj Salahov nije trebalo da se desi. Ne znam, u ovoj zemlji normalno je da ne smete da pokažete nezadovoljstvo sudijama, a to je problem jer je nepoštovanje učinjeno prema mom timu, meni i navijačima Fulama- bio je ljut Slaviša Jokanović posle meča.

Fulam je poslednji na tabeli Premijer lige sa pet bodova.

- Odigrali smo pristojnu utakmicu, iako to nije bilo dovoljno. Pokazali smo signale napretka, pokazali smo solidarnost, želju i organizaciju...I pre prvog gola smo imali dve veoma dobre šanse. Ne mogu da budem zadovoljan porazom, jer iako nismo napravili ceo korak napred, uspeli smo da idemo pola koraka napred- zaključio je srpski stručnjak. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading